"Laat het oude los om ruimte te maken voor het nieuwe"

Sandra de Gelder

"RTT helps you take control of your mind which in turn influences your body and behaviour. By rewiring the neural pathways of the brain, RTT replaces our outdated belief systems and negative patterns of behaviour. New positive beliefs are formed and the healing process begins.”

Marisa Peer

Hoe werkt RTT?

In 3 stappen naar vrijheid

Rapid Transformational Therapy helpt je om de oorzaak van ongewenst gedrag te vinden, deze patronen te herkennen en ze te doorbreken. RTT helpt vervolgens jouw brein opnieuw te programmeren. Hierdoor zal je denken en handelen permanent veranderen en zul je moeiteloos je doelen bereiken.

Succulent

Jij doet zulk mooi en knap werk. Ik wens iedereen een 'Sandra' toe!

Carola

Sand Dune

Waarvoor werkt RTT?

Loop jij tegen blokkades aan?

Herken je zelf-saboterende gedachten en gewoonten, uitstelgedrag, zijn er negatieve gewoonten die je niet kunt veranderen? Dat komt omdat je ze te lijf gaat met je bewuste geest, terwijl de blokkades aanwezig zijn in je onderbewuste. 

Met Rapid Transformational Therapy ga je:

  • belemmerende gewoonten en patronen doorbreken

  • beter presteren en resultaten bereiken

  • succesvoller zijn in werk en relaties

  • focus en motivatie verbeteren

  • stress verlichten

  • angsten en fobieën overwinnen

  • en nog veel meer…

Hoe ziet een sessie eruit?

Ik help je jezelf helpen

Misschien ben je gestresst of angstig - of twijfel je over de toekomst van een relatie of voel je gewoon dat je niet het leven leeft dat je zou moeten leven. Wat je ook nodig hebt, ik ben hier om jouw een oplossing te bieden. Met behulp van RTT ben je snel en permanent vrij van de blokkades en beperkingen die je tegenhouden. Een RTT sessie bij mij bevrijd je van je interne saboteurs en geeft weer nieuwe energie voor de volgende stap in je leven. Ik heb de ervaring, vaardigheden en het gereedschap om samen met jouw problemen op te lossen en je leven weer op de rails te zetten.

sam-schooler-4824.jpg
IMG_0113 (1).jpg

Contact

Ik verlos je graag van jouw belemmerende overtuigingen, blokkades of beperkende gedrag zodat je leven weer licht en vrij wordt. Neem contact met mij op als je vragen hebt of kom langs op mijn praktijk in hartje Amsterdam.

Keizergracht 209 Amsterdam

info@sandradegelder.com

06 484 76 221

Certificering 

Certificering 

CAT_complementair_2019_logo.jpg
GAT_schild_2019_internet.jpg
CAT_complementair_2019_logo.jpg
GAT_schild_2019_internet.jpg
Rapid Transformational Therapist Rounde

Partners

Logo-RozeWit.jpg
Logo cloud busting.png