Veelgestelde vragen over RTT

Ik ben Sandra de Gelder en met mijn twee kinderen woon ik in Amsterdam. Als gecertificeerd RTT hypnotherapeut begeleid ik mensen op weg naar hun hoogste potentieel. Ik kan mij geen mooier vak bedenken! In mijn fijne praktijk in hartje Amsterdam leid ik je graag rond in je eigen onderbewustzijn, zodat je oude, niet langer behulpzame overtuigingen en diepgewortelde patronen kunt transformeren.

 

Body-mind connectie

Ik heb mijn hele leven al een obsessie voor de body-mind connectie: de verbinding tussen lichaam en geest. Als kind vroeg ik mij al af waarom mensen de dingen doen die ze doen. Of juist niet doen. Waarom het bij de één vanzelf lijkt te gaan en bij de ander zo moeizaam. Waarom ik dingen aanvoelde terwijl er geen duidelijke aanleiding of bewijs voor was. In mijn leven zag ik hiervan keer op keer de impact en na onderzoek en studie van het onderbewustzijn ontdekte ik dat het voor iedereen geldt. Iedereen heeft deze innerlijke wijsheid. Ons onderbewustzijn, ons lichaam is weergaloos intelligent. Het is de sleutel en de kern waarop mijn bijdrage gestoeld is: ieder mens is goed zoals hij is. En als je vervolgens dicht bij jezelf blijft, ben je niet alleen intern succesvol, maar zul je ook extern succes ervaren.

 

Van midlife struggle naar groei

Ik heb een omweg gemaakt naar die kern. Ik kom van een naar buiten gericht leven. Uit angst voor mislukking en ondergang, in de greep van schijnzekerheden. Ik heb daar veel van geleerd en achteraf weet ik dat het mijn pad was. Nu ben ik aangekomen bij een nieuw hoofdstuk. Ik ben nu wie ik moet zijn, wie ik altijd al was en waarvan glimpjes al naar buiten schenen in de eerste helft van mijn leven. Dankzij een flinke midlife struggle leerde ik hoe je dit kunt gebruiken als springplank naar een succesvolle tweede helft. 

 

Volop leven

Want als je dicht bij jezelf blijft, draag je precies dát bij wat je hier te doen hebt. Daarom maakt het mij oprecht gelukkig als ik mensen kan helpen via hun onderbewustzijn (hun lichaam) blokkades te doorbreken en verlangens te ontdekken. Zodat ze volop kunnen leven en vooral: het leven kunnen leiden wat voor hen bedoeld is

 

Verlos je van je innerlijke saboteurs

Het welzijn van mijn cliënten – ouders en kinderen - is mijn eerste prioriteit en iedere bevrijding maakt me blij. Ik heb zelf het innerlijke pad gelopen en weet hoe bevrijdend het werkt. En dat… gun ik iedereen.

Wil je aan de slag met het eens en voor altijd kalmeren van jouw innerlijke saboteurs en critici? Zodat je rust, verbinding en zingeving ervaart? En alles uit jouw leven kunt halen? Neem dan contact met me op. 

©2019 Sandra de Gelder.