Hoe ziet een RTT traject eruit?

Ik help je jezelf transformeren met behulp van Rapid Transformational Therapy

Voor de sessie

Voorafgaand aan de sessie zullen we telefonisch kennismaken en bespreken waar we in de RTT sessie aan gaan werken. De sessies worden gehouden in mijn praktijk in Amsterdam, of vanuit het comfort van je eigen huis, via een Skype- of Zoom video-oproep.

Stap 1: de oorzaak identificeren

Na een korte inductie in hypnose, of liever een zeer diepe ontspanning, zal ik je begeleiden om de oorzaak van je gedrag/probleem te identificeren. Tijdens hypnose reageer je volledig. Je slaapt niet, maar je bent heel relaxed en bewust. Je kunt het vergelijken met wanneer je dagdroomt en de tijd uit het oog verliest. Tijdens deze diepe ontspanning ben je verbonden met je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn heeft elk detail en elke herinnering aan je leven opgeslagen. En dit is hoe we de oorzaak van uw probleem en ongewenst gedrag kunnen vinden.

Stap 2: het patroon onderbreken

Zodra we de oorzaak hebben gevonden, wordt je onmiddellijk bevrijd en zal je de oude overtuigingen loslaten die je in deze vicieuze cirkel hielden. Met de krachtige en effectieve technieken van RTT zal ik je onderbewustzijn een “update” geven en je hersenen herprogrammeren met op maat gemaakte positieve commando’s. Dit stimuleert en activeert het gewenste gedrag.

Stap 3: positieve overtuigingen installeren

Het laatste deel van de sessie bestaat uit een hypnotische transformatie waarvan ik een opname maak en aan je meegeef na de sessie, zodat je er de volgende 21 dagen, minstens eenmaal per dag, naar kunt luisteren.

Na de sessie

Het luisteren naar de transformatie is absoluut noodzakelijk om je hersenen te herprogrammeren, want je hersenen hebben minimaal 21 dagen nodig om een nieuw geloof aan te nemen. Gedurende deze periode zal ik je steunen om ervoor te zorgen dat deze nieuwe positieve overtuigingen een blijvend effect op je leven hebben. Ongeveer drie weken na de sessie hebben we een evaluatiegesprek waarin we het resultaat tot dan toe bespreken en wat er nog nodig is. 

De effectiviteit van RTT maakt dat je meestal slechts één en maximaal drie sessies nodig hebt om een probleem in je leven te transformeren.

Een sessie duurt tussen de 90 en 120 minuten.