Dit is hoe RTT werkt

In 3 stappen met RTT naar vrijheid

Stap 1: de oorzaak identificeren

Hypnose brengt je in een diepe ontspanning waardoor je toegang krijgt tot de verborgen informatie in het onderbewuste deel van je brein, waar zich jouw diepste innerlijke gevoelens en herinneringen bevinden. In de diepe ontspanning of trance ontspant je geest zich volledig en kun je door de juiste vragen te stellen inzicht krijgen in de oorzaak van jouw automatische patronen (beperkende overtuigingen of gedrag/gewoontes).

Stap 2: het patroon onderbreken

Vervolgens onderbreken we deze automatische programma’s (beperkingen of blokkades) door te duidelijk te maken dat deze interpretaties door onszelf gemaakt zijn en niet langer relevant of behulpzaam zijn in ons leven en dus opgeheven kunnen worden. We herdefiniëren de bestaande overtuigingen zodat deze niet langer een plaats hebben in ons geloofsysteem.

Stap 3: positieve overtuigingen installeren

Als je het ongewenste automatische programma opgespoort hebt, kun je de beperkende gedachten en overtuigingen gaan overschrijven. In hypnotische staat is je onderbewustzijn heel ontvankelijk is voor nieuwe interpretaties, ideeen en suggesties, zodat we positieve krachtige gedachten over jezelf en je gedrag kunnen gaan inprogrammeren. Met behulp van herhaling en commando-achtige suggesties programmeren we jouw brein met gedachten en overtuigingen die weergeven hoe jij op je best bent. Dit zal jou bevrijden en leiden naar het leven dat je altijd al had willen leven.