©2019 Sandra de Gelder.

In de media

Ik probeer Rapid Transformational Therapy onder de aandacht te brengen van professionals en ondernemers met kinderen die werk en gezin balanceren en tegelijkertijd hun eigen purpose niet uit het oog willen verliezen. De media is hierin een belangrijk kanaal. Hieronder een greep uit de verhalen die via de media verspreid zijn.

"Therapist Stories" by Marisa Peer (Engels)

Marisa Peer geeft haar 'graduates' regelmatig een podium om te laten zien wat RTT voor hén betekend heeft. In februari 2020 werd mijn verhaal gepubliceerd op haar web site en internationale nieuwsbrief. Lees mijn verhaal hier. 

Eva Women Radio (Engels)

November 2019 mochten mijn RTT collega Anne van der Giessen en ik aanschuiven bij de Amsterdam Broadcast Radio show 'Eva Women' om Rapid Transformational Therapy te introduceren bij hun luisteraars. Een record aantal mensen luisterde naar deze episode van Eva Women Radio waar we vele vragen over RTT beantwoordden afgewisseld door bijpassende muziek door onszelf uitgekozen. De uitzending is hier terug te luisteren. 

Linkedin artikel van een RTT cliënt

Cliënt Merel Braakman's RTT traject is de geschiedenis ingegaan als een van haar drie beste investeringen in persoonlijk leiderschap in 2019. In haar artikel op Linkedin legt ze uit waarom. Merel's ervaringen met RTT zijn ook terug te vinden in deze blogpost