©2019 Sandra de Gelder.

Over mij

Jouw hoogste potentieel

Ik ben Sandra de Gelder, ik woon in Amsterdam met mijn twee kinderen. Ik ben gecertificeerd RTT hypnotherapeut en kan mij geen mooier vak bedenken dan mensen te begeleiden op weg naar hun hoogste potentieel. In mijn fijne praktijk in hartje Amsterdam leid ik je graag rond in je eigen onderbewustzijn, zodat we oude, niet langer behulpzame overtuigingen en patronen kunnen transformeren.

Bevrijd je van je innerlijke saboteurs

Het welzijn van mijn cliënten is mijn eerste prioriteit en iedere bevrijding maakt me blij. Ik werk met volwassenen en kinderen. Ik heb zelf het innerlijke pad gelopen en weet hoe bevrijdend het werkt, dit is wat ik iedereen gun. Neem contact met mij op om jouw innerlijke saboteurs en critici eens en voor altijd te kalmeren, zodat je het leven kan gaan leiden wat altijd voor jou bedoeld was. 

The Good Family

Met mijn bedrijf The Good Family begeleid ik kinderen en hun ouders bij het navigeren van het leven in de 21e eeuw. We helpen je bij het maken van keuzes, het zoeken naar zingeving, het vinden van rust, te boven komen van tegenslagen, loslaten van verwachtingen en wat er ook maar nodig is om te komen tot een warm en fijn gezinsleven. Door te verbinden met jezelf, beperkingen los te laten en in beweging te komen, begeleiden we jullie naar een hartvol leven. 

Advies is gratis

Boek een gratis adviesgesprek en laat RTT ook voor jou werken!