Rapid Transformational Therapy

De kracht van je onderbewuste brein

Snelle en permanente verandering

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een hybride therapie ontwikkeld door Marisa Peer. Het combineert principes van hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie en is speciaal ontworpen voor snelle verlichting van emotionele en fysieke pijn/patronen.

 

 

 

 

 

 

 

Deze revolutionaire, zeer efficiënte en effectieve stand-alone therapie past perfect bij onze snelle levensstijl en de snel veranderende wereld en veeleisende omgevingen waarin we vandaag leven. Het verbetert, transformeert en optimaliseert de kwaliteit van leven voor mensen die geen tijd of zin hebben om urenlang over hun probleem te praten.

Resultaat in één sessie 

Eén sessie levert uitzonderlijke resultaten op en bevrijdt je van ongewenste gewoonten en fysieke, emotionele en psychologische problemen en beperkende overtuigingen die diep geworteld zijn in je onderbewustzijn. Het ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en het vermogen om doelen te bereiken.

Elimineer de oorzaak

De meeste problemen in je leven ontstaan door de betekenis die je als klein kind hebt gegeven aan gebeurtenissen in je leven. Je hebt op zeer jonge leeftijd deze gebeurtenissen geïnterpreteerd waardoor bepaalde gedachten over jezelf zijn ontstaan, bijvoorbeeld: 

- "Ik ben niet goed zoals ik ben"

- "Dat is niet beschikbaar voor mij"

- "Ik ben anders dan anderen en hoor er niet bij"

De kracht van hypnose

Deze negatieve gedachten sturen onbewust (automatisch) je gedrag en ervaring aan en daar kun je met je bewuste brein niets aan doen. Om werkelijk verandering te kunnen bereiken, moet je dit herstellen via je onbewuste brein. Via hypnose kunnen we werken met je onbewuste brein om de patronen en blokkades te verwijderen die jouw leven belemmeren.

RTT certificering

  • General Hypnotherapy Register

  • Complementary and Natural Healthcare Council

  • International Association of Complementary Therapists

  • International Institute of Complementary Therapies

RTT accreditatie

  • National Council of Psychotherapists

  • American Board of Hypnotherapy

  • International Council of Psychotherapists

  • International Association of Counselors and Therapists