Merel's transformatie

Bijgewerkt op: 27 apr 2020

Merel, 41 jaar

Ondernemer

Moeder van 2 kinderen


In November klopte Merel op mijn deur. Merel is na een succesvolle carrière in marketing en sales ondernemer geworden en runt twee start-ups in de persoonlijke ontwikkeling en marketing branches.


Doel RTT Traject

Merel merkte dat er diep in haar nog blokkades aanwezig waren die haar tegenhielden om succesvol te zijn als ondernemer en als vrouw. Haar doel was om “dichter bij haarzelf te komen voor een leven vol liefde, succes en geluk”.


Merel vond het idee van hypnose, net als velen, best spannend en zelfs een beetje eng. Sterk bewust van het belang van ‘buiten je comfort zone treden’ om te kunnen groeien en ontwikkelen, trok ze de stoute schoenen aan en ging ervoor.


De RTT sessie

De sessie zelf ervoer ze als gemakkelijk:

“Je hoeft niets te doen. Het is net of je gewoon in gesprek zit, er is werkelijk niets spannends of engs aan, je ligt lekker comfortabel in een stoel met een dekentje en Sandra zit ernaast op een stoel en dat weet je dondersgoed (ook al ben je blijkbaar onder hypnose).”

Direct na de sessie voelde ze zich een beetje vreemd met flinke hoofdpijn. Dit is een veel voorkomende bijwerking in verband met de diepe transformatie die plaatsvindt op bewust en onderbewust niveau. De herinneringen die voorbijkwamen waren niet zo diep en heftig als ze had gedacht en we konden de scènes snel voor haar duiden en vervolgens onderbreken.


Healing crisis

Merel luisterde graag naar de audio die gevuld is met steunende en bekrachtigende boodschappen specifiek voor haar doel. Maar na een week duikelde ze in wat wij binnen RTT de “healing crisis” noemen. Ze voelde zich depressief en down, had weerstand tegen de audio en de angsten die we waren tegen gekomen tijdens de sessie kwamen sterker terug. Gelukkig appte Merel mij (in plaats van de handdoek in de ring te gooien waar ze naar neigde) en kon ik haar gerust stellen. Ze volgde mijn advies op: neem een pas op de plaats en zorg goed voor jezelf.


Merel is een hardwerkende ondernemer en toch had ze het lef - én de zelfliefde - om een break te nemen. Dit heeft haar transformatieproces versterkt en versneld. We zijn het niet gewend om tijd voor onszelf te nemen, andere dingen zijn altijd véél belangrijker, maar als je jezelf het toch een keer gunt, geeft je lichaam en je onderbewustzijn jou deze investering in jezelf dubbel en dwars terug! Bij Merel ging het ook zo.


Transformatie

Twee weken na de sessie luisterde Merel de audio's 2 keer op een dag en voelde langzaamaan vooruitgang. De angsten kwamen nog voorbij, maar ze kon ze een plek geven. Wat haar opviel was dat ze de bekrachtigende statements en overtuigingen in de audio steeds meer ging voelen en geloven.


Haar omgeving gaf haar opeens precies terug wat er in de audio gezegd werd: een duidelijk signaal dat haar onderbewustzijn de bekrachtigende overtuigingen aan het integreren was. Drie weken na de sessie voelde Merel zich weer helemaal goed. Ze moest even ergens doorheen, werd geconfronteerd met haar eigen angsten, maar is uiteindelijk sterker teruggekomen.


Resultaat

“Eerst moest ik van alles van mijzelf. Nu wil ik graag uit mijzelf. Ik zag opeens heel duidelijk dat sommige mensen niet meer mij horen en andere, nieuwe mensen juist wel.”
“Ik voel me echt dichtbij mezelf en heb veel vertrouwen in mezelf. Dit had ik wellicht eerder moeten doen... het is een lekker gevoel om helemaal op jezelf te kunnen vertrouwen.”
“Ik heb het idee dat ik hiermee echt het laatste stukje heb gedaan om mijn body & mind te transformeren naar een succesvolle ondernemer. Ik heb nieuwe inzichten en vertrouwen dat het goed komt. Alles. Liefde, geluk en succes. Prive en zakelijk. Ik blijf de audio nog luisteren want ik blijf er gek genoeg steeds andere dingen uithalen. Ik 'zie' ook steeds scherper waar ik heen wil, als ik hem luister. Bijna fotografisch.”

De begeleiding

“Fijn dat Sandra beschikbaar was tijdens de 3 weken na de sessie, je denkt op een gegeven moment wel even echt ‘waar ben ik aan begonnen'. Dan is het fijn dat Sandra er is om te zeggen dat dit er allemaal bij hoort en je die 3 weken echt moet volhouden. Je moet eerst ergens doorheen, dan pas kan je groeien. Kortom, je moet het echt willen, volhouden en dan word je rijkelijk beloond. Is het niet vaak zo in het leven?”


Wil jij ook jouw transformatie delen?

Vul dit formulier in