Wat mijn cliënten zeggen

Ik wens iedereen een 'Sandra' toe!

Jij doet zulk mooi en knap werk, ik wens iedereen een 'Sandra' toe! Ben enorm dankbaar dat jij op m'n pad bent gekomen. Dank daarvoor. 

Carola, 41 (zelfvertrouwen)

Succesblokkades doorbroken

Ik kwam bij Sandra omdat ik nieuwsgierig was naar de methode Rapid Transformation Therapy. Ik kan nu zeggen dat het me absoluut in de best mogelijke zin heeft weggeblazen. Sandra is een geweldige therapeut met veel empathie en inzicht. Ze slaagde erin mijn onderbewustzijn te helpen mijn succesblokkades te doorbreken, zodat ik mijn volledige potentieel kon zien. Het beste is echter dat ik er na Sandra's sessie naar kon handelen. De sessie met Sandra gaf me de focus en het doel om te gaan voor wat ik wil. Ze hielp me om mijn zelfvertrouwen en talenten op te bouwen. Ze is echt geweldig in het opbouwen van vertrouwen en geeft je het comfort dat je nodig hebt om je geest te openen, zodat je kunt transformeren in de beste versie van jezelf. Bedankt Sandra, je bent echt fenomenaal!
Renee, 53 (zelfvertrouwen)

Geen angst- en paniekaanvallen meer gehad

Sandra heeft mij goed voorbereid op de sessie. Tijdens de sessie voelde ik mij veilig, ondanks dat de ervaringen die ik tijdens de sessie kreeg verdrietig waren. Het werd mij echt duidelijk dat de angst- en paniekaanvallen een mechanisme waren die ik als kind ontwikkeld heb en dat ik ze ik nu niet meer nodig heb. Tijdens de drie weken van herprogrammeren heb ik de audio twee keer per dag beluisterd. Dat kostte mij geen enkele moeite. De eerste week voelde ik mij opgelucht, helder en fris. In de tweede week voelde ik mij wat somber, maar dat trok weer weg. Sinds de sessie heb ik geen angst- en paniekaanvallen meer gehad . Als ik pieker of mij zorgen maak dan lijkt het wel alsof ik de stem van Sandra hoor en dan herpak ik mij weer. Ik heb het gevoel dat de bekrachtigende boodschappen uit de audio zijn verankerd in mijn gedrag. Sandra's begeleiding is heel warm en ondersteunend. Als je met Sandra praat voel je aan alles dat zij je wilt helpen om je een completer mens te maken. 

Tessa, 43 (angst en paniek)

Een succesvol traject

Het gaat na het RTT traject over algemeen veel beter met de angst en spanningen in mijn leven. Ik ben er nog steeds mee bezig om zo stabiel mogelijk te zijn, maar het was veel heftiger voor het traject. Ik begon op een 7, na de sessie en de vier weken geluidsopname zat ik op een 3, en nu zit ik op een 2. Heel af en toe nog spanning of irreële angst gehad, maar het gaat stukje bij beetje steeds beter. 

Chiel, 29 (angst en spanning)

Er is balans in mijn leven

Vanaf ik mij kan herinneren ben ik suiker verslaafd. Ik begreep maar niet waar dat vandaan kwam. Vooral op de momenten dat er emoties een rol speelden zocht ik naar suiker of iets met snelle koolhydraten zoals croissants. Na vele bezoeken aan therapeuten, diëtisten en organisaties zoals Weight Watchers wilde ik het anders aanpakken en kwam ik terecht bij Sandra. Na 1 sessie is het anders. Onder haar liefdevolle en haar zachte aanpak kwam ik in hypnose erachter waarom ik die enorme suikerbehoefte had. Ik kan nu 1 koekje eten en niet het hele pak. Ik voel mijn emoties en eet ze niet weg. De balans is in mijn leven en ik voel me enorm sterk!

Maddy 57 (eetgewoonten)

Je hebt me mijn lichaam teruggegeven!

Degene die ik altijd in mij voelde, was aan de buitenkant niet te zien. Van binnen voelde ik me gezond en slank, maar van buiten was ik beslist te zwaar en zat ik op het randje van diabetes.
Wat ik ook probeerde (of het nu de nieuwste oefeningen waren of gloednieuwe, gegarandeerde diëten), niets werkte permanent. Tot…. ik een sessie had met Sandra. Slechts één sessie. Via RTT met jou, Sandra, realiseerde ik me eindelijk waarom ik mijn extra gewicht vasthield. En, nog veel belangrijker, hoe ik dat extra gewicht nu niet meer nodig had.

Ik had mijn RTT-sessie bij jou meer dan 2 jaar geleden. Sindsdien ben ik 20 kilo afgevallen en 4 kledingmaten gezakt. Ik gooide al mijn kleren weg en heb nu een gloednieuwe (maat S!) kledingkast.

Ik voel me fantastisch. Bevrijd. Vooral permanent bevrijd van de extra kilo's.

Bedankt Sandra! Jouw begeleiding, je liefdevolle, warme en vooral sympathieke benadering hebben me de resultaten opgeleverd die ik zo graag wilde.

Els, 53 (afvallen)

Sandra helped me change my life

At the beginning I was quite skeptical of how this process could help me. But now I realize and I genuinely feel Sandra helped me to change my life, I still listen to my  recording maybe once a week, it’s like my ‘grounding’ and to ‘refresh’. The fear and anxieties I suffered with are gone and doors in my life have opened from; sleep, career, and even to finding love. I didn't think this was going to be possible so soon, but now that I'm content and loving myself the rest is coming naturally.

Rochelle, 28 (finding love)

Ze is goed op weg haar beste zelf weer te worden

Ik ben heel blij dat we ervoor hebben gekozen om bij jou de sessie te gaan doen. Het ‘traditionele’ pad heeft nooit gewerkt voor m'n moeder en dit duidelijk wel. Ze is goed op weg om haar beste zelf weer te worden, en ze is een stuk positiever! Super bedankt voor alles wat je voor me m'n moeder hebt gedaan!

Glenn (verslaving moeder)

Sandra heeft me veel verder gebracht op mijn juiste pad

Ik ben via via bij Sandra terechtgekomen. Mijn intentie was het ondergaan van de RTT sessie omdat ik mezelf er in wilde gaan opleiden. Ik ontdekte dat er tijdens de sessie zoveel naar boven kwam, waarvan ik zelf dacht dit al voorbij te zijn. Integendeel. Sandra heeft me zoveel verder gebracht op mijn juiste pad. Ik ben haar ontzettend dankbaar. Haar energie klopt en dat voel je direct. Dank!

Corrie, 48 (geloof in zelf)

Werken met Sandra was een levens-veranderende ervaring

Ze hielp me mijn diepste blokkades te identificeren en snel te herstellen om een groter evenwicht in mijn leven te bereiken met nieuwe hoogten in het persoonlijke leven én werk/carrière. Ze verbindt snel met haar klanten en haakt in op het stadium waarin ze zich op dat moment bevinden. Ze is betrouwbaar, integer, altijd bemoedigend en een geduldige en inzichtelijke gids door de opgedane levenservaringen bij het nastreven van doelen en dromen. Haar RTT-technieken helpen je je sterke punten manifesteren, je levensreis waarderen en een gevoel van missie en betekenis verkrijgen. Als gevolg hiervan ben ik vandaag een meer zelfverzekerd en vervuld persoon.

Andre, 48 (eigenwaarde)

Je hebt me geholpen het leven weer positief in te zien!

Na mijn RTT sessie is het heel erg goed met mij gegaan. Ik ben de audio na de 3 weken door blijven luisteren. Na een aantal maanden ben ik gestopt met luisteren en dat ging eigenlijk heel goed. Ik heb geen last meer van mijn vervelende verleden. Op sommige dagen gaat het wel eens wat minder en dan luister ik weer een paar dagen naar mijn audio en dan gaat het gewoon weer goed.
Ik ben heel blij dat ik bij je ben geweest. Ik voelde me heel erg veilig en op mijn gemak. Ik heb al verschillende mensen over mijn ervaring verteld en hoop ook dat ik mensen kan inspireren om ook een afspraak te maken. Je voelt je er zo veel beter door! Lieve Sandra heel erg bedankt voor je hulp. Je hebt me geholpen het leven weer positief in te zien!

Loes, 36 (kind trauma, zelfvertrouwen)

Al na een paar dagen compleet anders

Sandra heeft mij geleerd dat alles wat ik mijzelf aan gedachten voed, ook weer terug krijg. Al na een aantal dagen voelde ik mezelf compleet anders. Het was eigenlijk zo ontzettend simpel! Geef je mind elke dag positieve energie en dat zal zich vanzelf verder uiten in alles in je leven. Het enige wat je hoeft te doen is loslaten, te geloven en te vertrouwen. Deze fijne en vertrouwde basis om dat te kunnen, is precies wat Sandra je geeft. 

Philine 32 (geloof in zelf)

Sandra is een geweldige facilitator van transformatie

Zolang als ik me kan herinneren heb ik geworsteld met woede en het gevoel dat ik niet goed genoeg ben. Ik zat jaren lang aan de drank en drugs als gevolg van een zeer traumatische jeugd, ik voelde mij verloren en ongewenst.
Later kreeg mijn zoon ook zijn eigen worsteling met angst en andere negatieve gevoelens. Ik kon het niet verdragen om mijn eigen kind net zo ongelukkig als mij te zien dus ging ik op zoek naar hulp. Toen kwam ik Marisa Peer en haar RTT tegen en ik wist meteen dat dit onze redding zou kunnen zijn. Na een korte zoektocht naar een therapeut in Amsterdam, vond ik Sandra.
Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor mijn zoon. Hij ging naar haar toe voor een sessie en na 21 dagen was hij volledig getransformeerd. Hij heeft geen angsten meer en is nu een gelukkige en tevreden jonge man.
Toen was ik overtuigd en ging ik zelf voor een sessie. Na 21 dagen luisteren naar de audio was ook ik getransformeerd. Ik heb geen woede-uitbarstingen meer en voel me super fijn. Verder ben ik ook gestopt met roken en werd een volwaardige veganist. Inmiddels
ben ik ook begonnen met de opleiding tot RTT-therapeut. Mijn zelfvertrouwen stijgt en ik geloof dat alles mogelijk is en dat ik eindelijk
mijn roeping heb gevonden. Verder ervaar ik dagelijks een gevoel van joie de vivre.
Sandra is een geweldige facilitator van transformatie. Haar lieve, vriendelijke manier maakte dat ik me welkom en gewenst voelde. Ik raad iedereen haar aan die zijn leven ten goede wil veranderen. En die zich fantastisch wil voelen en oude patronen los wil laten.
RTT is echt een revolutionaire therapie die snel werkt en ons leven voorgoed heeft veranderd. Mijn diepste dank gaat uit naar Sandra. Ze heeft me geholpen mij te herinneren wie ik werkelijk ben.

Caren, 53 (kind trauma, geloof in zelf)

We hebben bron van de verslaving is aangepakt

Tijdens de 21-daagse luisterperiode vroeg Sandra 'hoe gaat het?' Mijn antwoord was dat 'voor het eerst van mijn leven de chocolaatjes op het dressoir niet meer 'eet mij, eet mij' riepen.' Na een eetverslaving van zo'n veertig jaar, ben ik eindelijk niet meer aan het strijden met snoep en chocolate. In de hypnotherapie sessie hebben we niet alleen de bron van de verslaving aangepakt, we hebben ook een begin gemaakt met het veranderen van m'n gedrag. Het beluisteren van de opname, Sandra heeft een prachtige, rustgevende en overtuigende stem, heeft de cirkel gesloten. Ik ben rustiger, niet meer aan het vechten, voldaan na een maaltijd, aardiger tegen m'n omgeving EN mezelf. Sandra staat aan de basis van een van de belangrijkste veranderingen in mijn leven.

Lydia, 51 (suikerverslaving)

Impactvolle sessie

Mooie, impactvolle sessie gehad. Voelde me heel veilig bij Sandra, ze is heel goed voorbereid, professioneel en heeft een hele fijne energie en mooie stem. De hypno-therapie heeft me echt verder geholpen doordat de 21 daagse herhaal audio sessies merkbaar mijn brein om heeft gezet. Ik was gekomen om van mijn uitstel gedrag af te komen en ik had nadien merkbaar een veel actievere modus.

Aida, 53 (uitstelgedrag)

Zijn wie je echt bent

Ik vond het op voorhand doodeng en spannend tegelijk zo’n hypnotherapie sessie, en dat zullen de meeste mensen met mij beamen. Dat is overigens meer een imago-dingetje. Het brengt je juist zoveel. Maar je moet er wat voor over hebben. Niet de prijs (voor sommigen hoog maar voor een vak-gerelateerde training betaal je al snel meer) wel kost het tijd en energie. Na de sessie ben je er namelijk nog 21 dagen mee bezig in de vorm van het luisteren naar een audio en dat kan behoorlijk intens zijn want je moet ‘ergens’ doorheen. Daarna ben je diegene die je wilt zijn, wie je echt bent en op wie je altijd kunt vertrouwen. Alle obstakels zijn verdwenen. Best gift-to-self ever kan ik achteraf zeggen. Omdat ik therapeut Sandra kende van de opleiding Strategische Marketing Nima-C (en zij in een vorige carrière Head of Marketing is geweest), wist ik dat zij net zo nuchter is als ik. En dat dit traject daarmee effectief is voor ambitieuze professionals en ondernemers. Mits je ervoor open staat, dát is een voorwaarde.

Merel, 45 (geloof in zelf)

 

De liefde gevonden 

Nooit gedacht dat ik op korte termijn het geluk in de liefde zou vinden voordat ik de RTT sessie had gehad. Een tijdje na de sessie ontmoette ik een jongen waar ik een ontzettende klik mee had. In het begin kwam de angst die de RTT sessie in mij had gestabiliseerd in sterke mate naar buiten, als een soort afweerreactie. Na enige tijd kwam er ruimte voor liefde. Ik kan mijn vriend nu in de ogen aankijken en zeggen dat ik van hem houd en ik ben niet meer bang dat hij me zal kwetsen.

Micha, 21 (relatie aantrekken)

Van een ongelukkige jongen naar een gelukkige jongeman

Mijn zoon heeft onlangs een RTT-sessie met Sandra gehad. Voordat hij voor de sessie ging, voelde hij zich helemaal niet goed. Hij was verdrietig en depressief. Hij worstelde met het gevoel dat hij niet genoeg was. Hij had angst- en paniekaanvallen en zelfs zelfmoordgedachten. Ook had hij problemen met verbinding op sociaal vlak. Na de sessie en het luisteren naar de audio gedurende 21 dagen, zag ik mijn zoon voor mijn ogen veranderen. Hij werd zelfverzekerder, de angst- en paniekaanvallen verdwenen. Hij wordt wakker met een glimlach en fluit en neuriet liedjes. Dat is een teken dat hij zich gelukkig en tevreden voelt. Hij is ook in staat kalm te blijven in uitdagende situaties en heeft geen suïcidale gedachten meer. Ik merk ook dat hij veel socialer is dan ooit tevoren. Hij vertelt me ​​dat hij zich genezen voelt van al zijn problemen vanwege RTT. Ik ben voor altijd dankbaar dat we Sandra hebben gevonden en voor de grondige manier van aanpak die zij heeft gebruikt om mijn zoon te helpen. Ik beveel RTT aan voor iedereen, omdat het echt werkt en mijn zoon heeft veranderd van een heel ongelukkige jongen in een vrolijk en gelukkige jongeman.

Caren voor Juvian, 21 (depressie, sociale angst)

Er heeft echt een transformatie plaatsgevonden

Zes weken geleden was ik bij Sandra voor een eerste sessie. Drie uur later liep ik de deur uit, de keizersgracht op, en voelde dat er iets goeds met me gebeurt was.  Een fijn gevoel, wel wat ondefinieerbaar,  niet wetende wat er van ging komen. 

In de afgelopen 6 weken heeft er echt een transformatie plaats gevonden. Ik voel me lekkerder in mijn vel. Ben optimistisch en vrolijk. 
Mijn omgeving merkt dat ook, vooral mijn gezin. De verbinding is sterker en intenser. Ik heb energie om dingen aan te pakken. Kan eerlijk zeggen dat mijn vertrouwen in mijn capaciteiten nu nooit beter is geweest, ik voel me zeker en neem goede beslissingen, ik voel me verantwoordelijk voor mijn leven en mijn bestemming.   

Na drie weken heb ik Sandra gebeld dat ik nu ook klaar was om te stoppen met roken,  en of ik daar ook een afspraak voor kon maken. 
35 jaar heb ik gerookt en verschillende pogingen gedaan maar steeds niet voldoende gemotiveerd of overtuigd van de zaak. De sessie stond gepland en het weekend ervoor moest ik ter voorbereiding opschrijven waarom ik een sigaret opstak. Dat was het punt dat ik per direct de laatste sigaret uitdrukte. Ik rook niet meer en ga ook niet meer roken. Zo goed en zelfverzekerd voel ik me nu. De sessie was niet meer nodig. Bijzonder effect.

In het verleden heb ik andere soorten hulp gezocht en gevonden om te dealen met mijn mijn jeugd trauma’s. Het resultaat was steeds maar van korte duur. 

RTT werkt. Ik kan het van harte aanbevelen. RTT heeft mij in ieder geval enorm geholpen. Sandra is een geweldige therapeute, empatisch en begripvol. Kortom;  geweldige therapie. Bedankt Sandra.

Robert, 56 (zelfvertrouwen, verslaving)

Er zijn zo veel dingen duidelijk geworden

Ik merk dat sinds de hypnose afgelopen april, er langzamerhand veel afgebrokkeld is. Dit was toen beangstigend, en zoals ik het nu ervaar fijn. Er zijn zoveel dingen duidelijker geworden. Ik word steeds meer gedwongen controles/gewoontes/mensen/denkbeelden los te laten of voel dat het niks meer voor stelt. Ik kan mij ook steeds meer ontspannen. Ik merk dat de laag van paniekaanvallen afbrokkelt, hier emoties en leegte voor in de plaats zijn gekomen en ik daar mee om moet leren gaan, omdat ik daar nog wel van schrik. Dit gaat wel steeds beter! 

Rosalien, 32 (angst en paniek)

Marked results

With her expert and empathic guidance, Sandra has empowered me to alleviate my struggles with stress and anxiety that have hounded me for many years. Although I was a little sceptical of hypnosis at first, I made the conscious decision to enter the process with an open mind and feel delighted that I did so. I really wasn’t expecting such marked results and would highly recommend Sandra as a guide.

Ross, 54 (anxiety)

Mijn manier van denken is dramatisch veranderd

Ik had mijn RTT-sessie met Sandra via het online Zoom platform omdat we in verschillende landen wonen en het was echt een diepgaande ervaring. Ik geworstelde met zelfsabotage, uitstelgedrag en gebrek aan eigenwaarde, vooral sinds ik vorig jaar mijn eigen bedrijf begon. In één sessie heeft Sandra geholpen om mijn geloofssysteem te transformeren. We ontdekten hoe en wanneer ik nutteloze overtuigingen over mijzelf vormde en ze hielp me om ze zachtjes los te laten en in plaats daarvan nieuwe, bekrachtigende, nuttige overtuigingen te installeren. Ik voel me gemotiveerd en veel meer georganiseerd, ik kom elke dag in beweging en ik geef prioriteit aan mijn succes. Het belangrijkste voordeel voor mij is dat mijn manier van denken dramatisch is veranderd - van het gevoel onwaardig te zijn naar mijn eigen waarde te weten en te voelen, het gevoel dat ik verdien wat ik wil en dat het voor mij beschikbaar is. Ik ben Sandra zo dankbaar en ik raad haar zeker aan. Ze is zorgzaam, attent, gefocust en zeer professioneel, ik voelde me veilig en in goede handen tijdens het hele proces van RTT.

Renata, 32 (uitstelgedrag)

Ik kan weer echt met vertrouwen liefde voelen

Ik heb vandaag een absolute doorbraak gehad in mijn oude emoties en ‘het venijn zit in de staart’ klopt als een bus! Ik heb absoluut vertrouwen dat ik hiermee een doorbraak heb in mijn oude patroon die mij het meeste verharding en verdriet geeft. Ik ben zo opgelucht met wat er allemaal gebeurd is en het voelt zo echt en van mij. Het is allemaal weer duidelijk. Eindelijk ben ik lief voor mezelf.  Ik kan echt voor het eerst met vertrouwen liefde voelen. Het is zo anders. Ik twijfel er niet aan dat ik nog vele stappen te zetten heb maar ik heb nu de juiste schoenen zeg maar. Ik ben je heel erg dankbaar voor alles. je bent een bijzonder mens en je hebt me van dat eenzame gevoel af geholpen. Ik voel me zoveel sterker en kwetsbaarheid is niet zo eng als ik dacht. Ik voel me nu al heel veel zachter en zie en voel ook wanneer ik de muur op trek en kan m nu weer naar beneden doen. Heerlijk ❤ . Transformatie is een team effort. Ik ben dankbaar voor alle mensen die mij geholpen hebben waaronder jij!

Miriam (eigenwaarde)

Ik voel me nu veel vrijer 

Wat een prachtige RTT sessie heeft Sandra met mij gedaan! Ze is enorm empatisch, heeft een fijne stem en weet echt wat ze doet. Een echte professional! Ze heeft mij zo enorm geholpen, ik voel me nu veel vrijer. Het ging diep, was emotioneel maar door haar manier van begeleiden kwamen we echt bij de oorzaak. De opname die ze voor mij heeft gemaakt is prachtig. Lieve Sandra, dankjewel! Je bent echt een kanjer!

Maaike (emotioneel eten)

Sandra silenced my inner critic

I had an online session with Sandra and she helped me gain my self-confidence back and silence my inner critic. How she did it? By helping me realize some beliefs that always find a way to shake me up until now. We visited a couple of events in my life that made me think I couldn't influence the events because I was a little boy and I didn't know then how. But now I do! :)
After the session was over, she made me one personalized hypnosis audio that makes feel like a KING. She put so many things that I needed to hear for myself. And that alone is worth so much: my inner peace, the calmness of the mind and trust in me and my life! 
Sandra is professional and has a very nice aura around her.

Igor (self belief)

Ik leerde met meer compassie naar mezelf kijken

Als je  al een tijd op reis bent in jezelf maar -zoals ik- blokkades in jezelf tegenkomt, is het soms moeilijk om die los te laten, op zoek naar je vrijheid. Soms kom je op je reis op een plek waarvan je denkt “nu kom ik niet meer verder”. In mijn geval bood een RTT sessie met Sandra uitkomst. Zo’n hypnose sessie klinkt misschien wat eng maar is dat niet. Je blijft controle hebben. Sandra brengt je echter in een staat van opperste concentratie en focus op het vooraf gestelde doel van de sessie. Het zijn niet altijd nieuwe herinneringen die naar boven komen tijdens een RTT sessie. In mijn geval waren het bekende ervaringen waarnaar ik tijdens en na de sessie anders en met meer compassie voor mezelf naar leerde kijken. En als je anders leert kijken, kun je je blokkades omver werpen en je patronen veranderen.

Peter (eigenwaarde)

Van angst en onzekerheid naar vertrouwen en positieve energie

Sandra heeft mij geleerd dat alles wat ik mijzelf aan gedachten voed, ook weer terug krijg. Al na een aantal dagen voelde ik mezelf compleet anders. Het was eigenlijk zo ontzettend simpel! Geef je mind elke dag positieve energie en dat zal zich vanzelf verder uiten en uitstralen in alles in je leven. Ik zat voorheen in complete angst en onzekerheid qua patronen maar letterlijk in 1x was die knop om en "zag ik het licht" en hoe ontzettend mooi en eenvoudig het eigenlijk wel niet is. Het enige wat je hoeft te doen is loslaten, te geloven en te vertrouwen en deze fijne en vertrouwde basis om dat te kunnen, is precies wat Sandra je geeft.

Philine (zelfvertrouwen)

 

Een bijzondere, krachtige ervaring die me verder heeft geholpen

Sandra heeft veel liefde voor haar vak en mooie intenties om te helen wat er aan weerstand en verkeerde overtuigingen leeft in het onderbewustzijn van mensen. Ik heb deze twee eigenschappen zelf mogen ervaren tijdens een RTT therapie sessie van haar. Na deze sessie voelde ik me enorm gesteund door het contact wat ze bleef zoeken om ondersteuning te blijven geven. Al met al een hele bijzondere, krachtige ervaring die me verder heeft geholpen.

Micha (zelfvertrouwen)

It broke through something that didn't want to be broken through

For me the effects of RTT were useful, but not necessarily pleasant... Maybe I have some very deep rooted blocks. I got nervous and angry. Now am I beginning to calm down. I am sure it broke through something that didn't want to be broken through.

Sam (self belief)

 

Ik sta in mijn kracht!

Ik had al eerder hypnose sessies ondergaan, omdat ik het interessant vind en bekrachtigend, maar de sessie bij Sandra was toch net even anders, fijn. Ze biedt een oordeelloze ruimte waarbinnen je kunt exploreren, verdiepen en aangeraakt kunt worden in onbewuste patronen en biedt vervolgens ‘tools’ om hier verder mee aan de slag te gaan. Ik heb het als bekrachtigend ervaren, heb een positieve blik vooruit en sta in mijn kracht! Sandra is professioneel, ondersteunend en heel inspirerend!

Jeanien (uitstelgedrag)

 

Mooie groeiprocessen

Lieve Sandra, Ik heb zulke mooie groeiprocessen gemaakt sinds onze hypnose sessie. Er doen zich steeds weer situaties voor waarin ik besef dat er echt iets is veranderd. Ik merk dat aan mijn vernieuwde reactie in voor mij pijnlijke of angstige situaties. Ik heb het idee dat ik een stuk van mezelf heb leren kennen die ik nog niet kende en daar ben ik zo blij mee. Heel erg bedankt voor de sessie en alle liefdevolle nazorg!

Robine, 18 (zelfvertrouwen)

 

Totaal in balans in mijn lichaam & geest

Het is nu 3 weken nadat ik mijn sessie heb gehad en ik voel me totaal in balans in mijn lichaam & geest. Ik heb sindsdien ook niet niet meer uit emotie gegeten. De hypnose sessie heeft mij doen inzien dat ik honger heb naar liefde en erkenning niet naar voedsel, en dat ik mijzelf nu kan voeden door aandacht en erkenning aan mijzelf te geven. Ik voel me sterker in mijn mind en dat uit zich in een sterker lichaam. Ik raad het iedereen in mijn omgeving aan die inzicht wil in zijn of haar patronen m.b.t. emotie eten!

Philine (eetgewoonte)

 

Het vertrouwen in mijzelf werd dagelijks sterker

Ik had nog nooit eerder een hypnotherapie sessie gedaan. Het onderwerp was kwetsbaar, maar ik heb me tijdens de sessie geen moment onveilig gevoeld. Ik voelde me gezien door een betrokken professional. Ik heb de opname die ik later toegestuurd kreeg nu bijna zes weken elke ochtend als ik wakker werd afgeluisterd. Ik voelde het vertrouwen in mijzelf dagelijks sterker worden. Herhaling liet me in het begin GELOVEN dat het zo was en nu … nu voelt het van binnenuit zo. Alsof het er altijd is geweest. Ik zal je aanbevelen bij iedereen die hulp nodig heeft.

Marc (zelfliefde)

 

Ruimte en vertrouwen om kwetsbaar te kunnen zijn

Sandra geeft ontzettend veel ruimte en vertrouwen dat het oké is om kwetsbaar te zijn, wat het makkelijker maakt om gevoelens los te peuteren. Dit is voor het eerst dat ik hypnotherapie heb gedaan. Ik vond het ontzettend bijzonder om mee te maken hoe ik mijzelf in een diepere staat van innerlijk bewustzijn voelde vallen. Het voelde warm en veilig. Absoluut vrij van judgement.

Geraldine (rouw)

 

I found something much deeper than I expected

I found something that I was not expecting during this session, something much deeper than what I was expecting. I was fascinated by how the scenes came to my mind! Sandra is so reassuring and I felt really safe. Even when I felt vulnerable under the hypnosis I knew that I would have her support.

Adriana (self esteem)

 

Ruimte in mijn hoofd en gestaag afgevallen

Drie weken geleden heb ik een sessie ontvangen van Sandra. Ik vond altijd wel een excuus om mezelf te trakteren op gebak, chips en andere lekkere dingen. De sessie met Sandra had onmiddellijk een fantastisch effect. Niet alleen was het heel fijn en zeer verhelderend om er achter te komen wat nou de onderliggende oorzaak was van mijn eetgedrag, maar vooral ook dat het daarna ook super goed effect had op dat eetgedrag. Wat een ontzettende opluchting is het dat ik nu niet meer elke dag over lekker eten denk. Het afvallen (wat gestaag gaat!) is eigenlijk van ondergeschikt belang geworden. De rust in mijn hoofd omdat ik niet meer bezig met lekker eten is vele malen belangrijker geworden. Ik had nooit gedacht deze sessie zo’n effect zou hebben op me. Dank je wel Sandra! Ik raad jou aan, aan iedereen die ik ken! 

Els, 52 (eetgewoonten)

 

Het probleem en de emotie mag er zijn

Sandra, jij kunt dit supergoed en je reageert heel positief en oplossend. Het probleem en de emotie mag er zijn, jij geeft het gevoel dat je me ziet en erkent. Jouw reacties geven hoop dat het allemaal goed komt, slechts wat tijd nodig heeft. Je bent heel eerlijk en toegewijd. Het was ook heel fijn om een opname mee te krijgen.

Marusjka, 52 (zelfvertrouwen)